sonnoqte.az
Xəbər başlıqları
  • 09:33 – Prezident “Xəqani” bağında yaradılan şəraitlə tanış oldu - YENİLƏNİB 
  • 12:29 – Prezident Səudiyyə Ərəbistanı Krallığının investisiya naziri ilə görüşüb 
  • 11:59 – İlham Əliyev İtaliyanın “Ansaldo Energia” şirkətinin baş icraçı direktoru ilə görüşüb 
  • 11:21 – İlham Əliyev İtaliyada Beynəlxalq Çernobbio Forumunda çıxış edir - YENİLƏNİB 

Halallıqla xidmətinizdəyik

11-07-2024, 12:49 90 dəfə baxılıb


"Qoc Ət" şirkətinin rəhbəri qazilərin, şəhid ailələrinin, veteranların yaxın dostudur. Şəhid ailələri, qazilər, həmçinin müharibə veteranları daim "Qoc Ət" şirkətinin rəhbərinin diqqətindədir. “Bütün bayramlarda və əlamətdar günlərdə onlara baş çəkir, qayğıları ilə maraqlanır, hər cür maddi-mənəvi dəstək göstərilir. Onların heç bir müraciətini geri çevirməyən "Qoc Ət" şirkətinin rəhbəri səlahiyyətləri çərçivəsində hər cür köməklik göstərməyə həmişə hazırdır.

Mayası vətənpərvərliklə, halallıqla yoğrulan bu gözəl insana, "Qoc Ət" şirkətinin rəhbərinə biz də uğurlar diləyirik. Xalq üçün, Vətən üçün əlindən gələni əsirgəməyən bu insana uzun və sağlam ömür, işlərində nailiyyətlər arzu edirik. Bir də arzu edirik ki, bu cür insanların sayı çox olsun, biz də onlarla fəxr edək, barələrində yazaq.




"Qoc Ət" şirkəti ilk olaraq 1997-ci ildə Bakı şəhəri, Təbriz küçəsində bir kiçik fermer mağazası ilə fəaliyyətə başlamış, daha sonra sıra ilə “Nizami”, “Elmlər”, “Azadlıq”, “Nərimanov”, “Badamdar”, “Lökbatan” restoran-filiallarını qurmuş, 2021- ci ildə isə Azərbaycanda ilk olaraq böyük qürurla Şuşada 7-ci filialını açmışdır.  Hazırda yeni şöbələrin yaradılması istiqamətində işlərimiz davam edir.
Şanlı Ordumuzun əfsanəvi qəhrəmanlığı ilə işğaldan azad edilən Şuşa şəhərindəki restoranımızın əsas amalı kommersiya marağından öndə gələn milli-mənəvi dəyərlərimizi, qonaqpərvərliyimizi nümayiş etdirməkdir.
"Bu amalla Şuşaya səfər edən şəhid ailələrinin təmənnasız xidmətindəyik, həmçinin hərbçilərimizə, qazilərimizə güzəştli xidmətlə yanaşı, digər qonaqlara göstərilən yüksək diqqət və xidmətimiz, mədəniyyət paytaxtımızın sosial həyatındakı aktiv iştirakımız dövlət orqanları tərəfindən layiqincə qiymətləndirilir. "
Keçmişdən qazandığı təcrübə ilə 25 ildən artıq Azərbaycan bazarında xidmət göstərən Qoç Ət şirkəti son 15 ildə brend olmaq yolunda ciddi addımlar atmış və istehsal etdiyi məhsulları Azərbaycan istehlakçısına çatdırmağı bacarmışdır. “Halallıqla xidmətinizdəyik!” devizinə sadiq qalmaqla, keyfiyyətə və gigiyenaya daima önəm verərək istehsal etdiyimiz məhsullar Respublikamızın müxtəlif bölgələrində bəslədiyimiz cins iri və xırdabuynuzlu heyvanlardan əldə edilir.
Təsərrüfatlarımızda yetişdirdiyimiz yerli Qafqaz cinsi heyvanlar yüksək məhsuldarlığa xas olmaqla yanaşı, istehsal edilən ət və süd məhsulları xalqımızın damaq dadı üçün xarakterikdir.
Bununla yanaşı, son 10 il ərzində Avropanın Alp çəmənliklərində yetişdirilən, Avstriyadan alınan Simmental cinsi iribuynuzlu heyvanları da ölkəmizə gətirilərək yerli iqlim şəraitinə uyğunlaşdırır və yerli keyfiyyətli yemlərlə bəsləyirik. 
Xırdabuynuzlu təsərrüfatlarımızda Azərbaycanın ən məşhur Qaradolaq cinsindən olan qoyun sürülərimiz qışda Ağcabədi və Beyləqan rayonları ərazisində, yayda isə Respublikamızın dilbər guşlərinin yaylaqlarında bəslənilir.
Son iki ildə isə heyvanlarımız yaylaq mövsümünü işğaldan azad edilmiş əvəzolunmaz Laçın və Kəlbəcər yayalaqlarında keçirir.
Qoç Ət şirkəti Azərbaycanda dürüstlük və etibarlılıq naminə məhsulların keyfiyyəti, halallığı və yüksək səviyyəli xidməti ilə müştəri məmnunluğunu özünün başlıca prinsipi kimi qəbul etmişdir. 
Şirkətimiz ölkənin sosial həyatında fəal iştirakına, qazi, şəhid ailələri və digər həssas təbəqəyə göstərdiyi dəstəyə görə müxtəlif dövlət qurumlarının diplom, təşəkkürnamə və sertifikatları ilə təltif edilmişdir.
Keyfiyyətli xidmətinin qarşılığı olaraq hər zaman dövlətin qayğısını hiss edən Qoç Ət Azərbaycandan ilk olaraq KOBİA-nın dəstəyi ilə BƏƏ-nin Dubay şəhərindəki “Azərbaycan Evi”ndə “Made in Azerbaijan” brendi altında ət məhsullarının satışını həyata keçirmişdir.
O cümlədən, bütün bu illər ərzində səmərəli fəaliyyətinə görə Şirkətimiz 2022-ci ildə İqtisadiyyat Nazirliyinin 7 illik təşviq proqramına daxil edilmişdir. 
Yem istehsalından tutmuş ət istehsalına qədər bütün prosesi özündə cəmləşdirən Qoç Ət şirkəti yem bitkilərini yetişdirmək üçün torpaq əraziləri, yem istehsalı, kəsim, ət və süd emalı müəssisələri ilə inteqrasiya olunmuş struktura malikdir.
Heyvanlarımız Azərbaycanın coğrafi şəraitində, tam təbii yetişdirilən keyfiyyətli yemlərlə qidalandığı və bütün təsərrüfatlarda 24 saat baytar nəzarəti, satandart zootexniki şərtlər altında xüsusi şəraitdə saxlandığı üçün ətləri və süd məhsulları keyfiyyətli, dadı ləzzətli və fərqlidir. 
Qeyd olunan bütün proseslər Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin (AQTA) tələb etdiyi qaydalara uyğun aparılır və müasir texnoloji avadanlıqlardan istifadə olunur.
Müəssisəmizdə heyvanların bütün peyvəndləri vaxtında və tam şəkildə baytar həkimlər tərəfindən aparılır.
Halal Sertifikata sahib olan şirkətimizdə yetişdirmə və istehsalın bütün mərhələlərinəbaytar həkimlər və qida mühəndisləri tərəfindən nəzarət edilir. 
İslami qaydalara uyğun olaraq kəsim prosesi kəsimxanada peşəkar qəssablarımız tərəfindən başa çatdırıldıqdan sonra ət 24 saat soyuducuda dinləndirilir, sonra isə emal bölümündə gigiyenik şəraitdə hazırlanaraq qablaşdırılır.
Məhsullarımız 50-yə yaxın supermarket rəflərində, 9 filialdan ibarət restoran və fermer marketlərimizdə pərakəndə və ya topdansatış olaraq istehlakçılara çatdırılır. 
Müştərilərimiz filiallarımızda təqdim edilən müxtəlif çeşiddə beynəlxalq standarta uyğun 3,8-4,2% süd yağlılığına, 80-82% ət çıxarına malik qırmızı ət və quş əti məhsullarını, o cümlədən, kolbasa və sucuqları, qoyun və keçi südündən hazırlanmış pendir, qatıq və digər süd məhsullarını sifariş verməklə Bakı şəhərindəki mağazalarımızdan və bütün restoranlarımızdan əldə edə bilərlər. 
Bütün bu proseslər gigiyenik qaydalara uyğun olaraq “Soyuq Qida Zənciri Halqası“nı qorumaqla, soyuducu maşınlarla yüksək dəqiqliklə həyata keçirilir. 
"Qoç Ət" keyfiyyətini daha da artırmaq, müştərilərinə daha yüksək xidmət göstərmək məqsədilə 2023-cü ildə yaradılmış “Təlim Mərkəzi”ndə professional təlimçilər vasitəsilə, eləcə də peşəkar satış-marketinq komandası və qida mühəndislərinin dəstəyi ilə bütün işçi heyətinə davamlı olaraq standartlaşma, keyfiyyət, gigiyena və xidmət təlimləri verir. Təlimi başa vuran işçilər “Qoç Ət Təlim Sertifikatı” ilə təltif olunurlar. 
"Qoç Ət" şirkəti daha bir ilki gerçəkləşdirərək, Azərbaycanın milli brendi olmağı bacarmış, öz komandasında 500-ə yaxın professional kadrları ilə 2024-cü ildən başlayaraq ölkəmizin bu əvəzolunmaz ləzzətlərini xarici ölkələrdə tanıtmaq, dövlətimizin ixrac potensialına töhfə verərək Azərbaycan brendini dünyaya tanıtmağı qarşıya məqsəd qoymuşdur.
Bizə etibar edə bilərsiniz.
Halallıqla xidmətinizdəyik.

Fermamız

Təsərrüfatlarımızda yetişdirdiyimiz yerli Qafqaz cinsi heyvanlar yüksək məhsuldarlığa xas olmaqla yanaşı, istehsal edilən ət və süd məhsulları xalqımızın damaq dadı üçün xarakterikdir.
Bununla yanaşı, son 10 il ərzində Avropanın Alp çəmənliklərində yetişdirilən, Avstriyadan alınan Simmental cinsi iribuynuzlu heyvanları da ölkəmizə gətirilərək yerli iqlim şəraitinə uyğunlaşdırır və yerli keyfiyyətli yemlərlə bəsləyirik.
Xırdabuynuzlu təsərrüfatlarımızda Azərbaycanın ən məşhur Qaradolaq cinsindən olan qoyun sürülərimiz qışda Ağcabədi və Beyləqan rayonları ərazisində, yayda isə Respublikamızın dilbər guşlərinin yaylaqlarında bəslənilir.
Son iki ildə isə heyvanlarımız yaylaq mövsümünü işğaldan azad edilmiş əvəzolunmaz Laçın və Kəlbəcər yayalaqlarında keçirir.
Yem istehsalından tutmuş ət istehsalına qədər bütün prosesi özündə cəmləşdirən Qoç Ət şirkəti yem bitkilərini yetişdirmək üçün torpaq əraziləri, yem istehsalı, kəsim, ət və süd emalı müəssisələri ilə inteqrasiya olunmuş struktura malikdir.
Heyvanlarımız Azərbaycanın coğrafi şəraitində, tam təbii yetişdirilən keyfiyyətli yemlərlə qidalandığı və bütün təsərrüfatlarda 24 saat baytar nəzarəti, satandart zootexniki şərtlər altında xüsusi şəraitdə saxlandığı üçün ətləri və süd məhsulları keyfiyyətli, dadı ləzzətli və fərqlidir. 
Qeyd olunan bütün proseslər Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin (AQTA) tələb etdiyi qaydalara uyğun aparılır və müasir texnoloji avadanlıqlardan istifadə olunur.
Müəssisəmizdə heyvanların bütün peyvəndləri vaxtında və tam şəkildə baytar həkimlər tərəfindən aparılır.
Halal Sertifikata sahib olan şirkətimizdə yetişdirmə və istehsalın bütün mərhələlərinəbaytar həkimlər və qida mühəndisləri tərəfindən nəzarət edilir. 

Françayzinq

"Qoç Ət" şirkəti daha bir ilki gerçəkləşdirərək, Azərbaycanın milli brendi olmağı bacarmış, öz komandasında 500-ə yaxın professional kadrları ilə 2024-cü ildən başlayaraq ölkəmizin bu əvəzolunmaz ləzzətlərini xarici ölkələrdə tanıtmaq, dövlətimizin ixrac potensialına töhfə verərək Azərbaycan brendini dünyaya tanıtmağı qarşıya məqsəd qoymuşdur. 

Şuşa filialı

Restoran (fr. restaurer, bərpa etmək, yenilətmək deməkdir) — sifariş əsasında hazır yemək və içki təqdim edən, yüksək xidmət səviyyəsinə malik yeməkxanadır. Burada müxtəlif çeşidli yeməklər təqdim olunur. Onlar qonaqlar üçün müxtəlif stollardan və ya otaqlardan ibarət olur. Restoranlar həm də arxitektur görünüşünə, həm də interyerinə görə fərqlənirlər. Restoran adlı yeməkxanalar ilk dəfə olaraq 18 əsrdə Fransada yaranmışdır. 1765-ci ildə Parisdə yaradılmış ilk restoranda Bulanje (Boulanger) adında şorba verilirdi. Bizə məlum olan restoran görünüşündə (qonaqlar ayrı-ayrı stollarda əyləşmir, yeməyi menyüdən seçir, işləmə vaxtı qaydaya əsasən aparılır) ilk yeməkxana 1782-ci ildə Bovilye (Beauvilliers)adında fəaliyyət göstrməyə başlamışdır
Sonralar eyni adlı yeməkxanalar dünyanın bütün ölkələrini bürüyür. Burada yerli yeməklərlə bərabər, xarici mətbəxlərin yeməkləri də təqdim olunur.
 Şuşa şəhəri, Pənahəlixan küşəsi
dji_0816-00_00_08_22008107E6-ECD5-C917-20F9-94AF42A2DE82.jpgdji_0817-mp4-00_00_11_425AD6B6C6-9659-A432-F2FE-57137AD27B31.jpgdji_0816-00_00_04_4076CE4F90-F16A-CBCC-52FF-715F217D50D4.jpgdji_0817-mp4-00_00_12_180211A261-D395-8474-2ECB-21072A1450CB.jpgdji_0818-mp4-00_00_08_3809679658-E5F3-F718-0F8E-FF7B6F6BACCF.jpgdji_0818-mp4-00_00_10_07B1B2CD88-15BD-8F16-6571-08B41A85CB55.jpguq4b02962E90CA11-2EF9-C85B-CD1E-464722CDEB88.jpguq4b029565B3B257-B837-6771-9D9D-43050AD4A848.jpguq4b029860DC9F43-39D6-F4EE-8AEE-22BE35EF31BC.jpguq4b0299DB91A0FF-C9D3-A208-AD7E-29519C0F1898.jpguq4b03011C762F50-DF63-A462-5F41-0882D5FED3E5.jpguq4b0312F10F26C7-938C-AEB1-B865-A11914E7D8B4.jpguq4b0313846121C3-069E-5CB5-A134-880C696D87FC.jpg

Azadlıq filialı

Binəqədi rayonu Cəfər Xəndan 36A ünvanında yerləşən Qoç ət restoranı 01.03.2019-cü il tarixindən fəaliyyət göstərir. Restoran 2 mərtəbədən, 1 açılıb bağlanan köməkçi hissə və 1 bağçadan ibarətdir.
1-ci mərtəbə mətbəx və zal olmaqla 210 m², açılıb bağlanan köməkçi hissə dönərxana və terrasdan ibarət 88 m²-dir.Ümumilikdə 1-ci mərtəbə, köməkçi hissə və baxçada 80 nəfərdən ibarət 22 masa vardır.
2-ci mərtəbə isə 240 m²-dən ibarət olub 70 nəfərlik 17 masası mövcutdur. Əlavə 1 ədəd VİP otaqdan ibarət 1 masadan 10 nəfərlik yer mövcutdur.
Restoran daxilində namaz qılmaq və rahat dəstamaz almaq üçün şərait yaradılmışdır, 2 namaz otağı mövcutdur. Ümumilikdə 48 nəfər işçi heyyəti olmaqla hər gün saat 08:00-dan 23:00-a dək xidmət göstərir.

img_9961-013F56D081-D5BE-2841-8EA9-171566125E01.jpgimg_9965-0116F680CE-F0AD-CA26-7C60-6E8F16E75DF7.jpguq4b54657780B620-1FB1-2316-1E24-AC9B7822DA8D.jpguq4b546880A6BC4E-6100-CD7D-7361-7BA385028CED.jpguq4b54675F596AC2-A329-BCB6-BA36-911A4B6B6EE2.jpguq4b54719521F720-94F4-7C59-9CE0-2256C757D108.jpg


Nizami filialı

Üç mərtəbədən ibarət olan restoranımızın ümumi sahəsi 300 kvm təşkil edir. Mənfi 1-ci mərtəbə mətbəx. Giriş adlanan birinci mərtəbə isə salon və iki kabinetdən ibarətdir. Restoranımızın ikinci mərtəbəsi salon, vip və iki otaq tipli mənzərəli yerdən ibarətdi. Nizami filialımızda 15 ədəd 2 nəfərlik 33 ədəd 4 nəfərlik yemək masası mövcuddur. 150-160 nəfər qonaq tutumuna malik olan Nizami filialımız tam heyyəti ilə qonaqlarımızın xidmətindədir.

img_9970CF76AE99-9501-B553-5BD5-2A4A5E9A394F.jpgimg_998089478F8C-AA53-03DA-C031-2A433113B409.jpguq4b5497AD0FFC23-EF9B-A9C0-725F-EB9396E27E9D.jpguq4b55048987ECBE-4D5F-7496-56BC-D5304100939F.jpguq4b550613B5ECA2-2100-C946-D9FF-093D7ED9D3A4.jpguq4b5512F82B6505-4369-DACA-3EF1-ACE30CC6AB17.jpgpua_2808192681FD-6C4E-CE45-BC3C-6378024207DB.jpg

Elmlər filialı

Ümumi sahəsi 224.31 Kvm olan Qoç-Ət Elmlər şöbəmizdə 1 açıq hava adlanan terrasımız və 2 mərtəbədən ibarət geniş zalımız mövcuddur. Restoranımızın - 1-ci mərtəbəsində 7 ədəd 2 nəfərlik yemək masası, 7ədəd 4 nəfərlik yemək masası olmaqla yanaşı 1 ədəd Namaz qılmaq üçün otağımız mövcuddur.
Giriş mərtəbəmizdə geniş zalımız, 12 ədəd 2 nəfərlik 7 ədəd isə 4 nəfərlik yemək masası var. Terras adlanan açıq havada isə 5 ədəd 2 nəfərlik 5 ədəd 4 nəfərlik yemək masamız mövcuddur. Ümumi 130 nəfər qonaq tutumuna malik olan Qoç-Ət Elmər filialımız tam heyyəti ilə qonaqlarımzın xidmətindədir.
img_0009EF459E56-D622-CC4C-750A-1626AF92B818.jpgimg_0945CD21F74E-5583-5764-B897-FD6A2D5080FA.jpgimg_0949EE7F047C-BD1A-F6A7-60C0-7D0056F41AAF.jpgimg_095199EF2AFC-B484-7474-581A-7DAD8E0D4B6C.jpgimg_0956989AD3D3-6FF9-5A52-D4D4-A3577BC10F14.jpgimg_09714C28D410-0075-D690-4682-9B77D336BD8D.jpgimg_098474DC2734-5F4B-AEB8-F03D-A905DEF7FACD.jpg

Nərimanov filialı

Faiq Yusifov küçəsi 162-də yerləşən 2 mərtəbədən ibarət olan Qoç-Ət Nərimanov filialımızın ümumi sahəsi 600 kvm təşkil edir. Daxilində 6 Vip otaq və 1 Namaz qılmaq üçün geniş otağımız mövcuddur. Filialımızda 18 ədəd 4 nəfərlik 5 ədəd 2 nəfərlik yemək masası var. Ümumi 120-130 nəfər qonaq tutumuna malik olan Nərimanov filialımız tam heyyəti ilə qonaqlarımızın xidmətindədir.
img_99413C483B2C-AC96-FD6E-DFB6-D010B0E01F91.jpgimg_99443E72D91D-1014-95F2-E519-67F5C43929AF.jpgimg_99436C454299-050B-7C4F-F165-3B3D5960D22D.jpg20230418-img_0149DC1BA628-F229-EC98-8A31-B3020B648CA1.jpg20230418-img_0161FE41E7FF-4E3C-667F-54D4-F6195EE41C13.jpg20230418-img_01641A0A1ADB-2AFA-A3AC-C7F0-577D479B2305.jpg20230418-img_017149671466-419E-6393-2DFF-C8AB0A72CDD8.jpg20230418-img_01755E6529E1-416F-11F6-7998-059D22AFB5C9.jpguq4b94530BABE30D-6221-5AFA-312E-5714618BFD43.jpg20230418-img_01762CBFCB98-53DB-9629-DAD3-28E66602E301.jpg20230418-img_019179F0F345-0310-96EC-C72A-1B10D160172F.jpg20230418-img_01941F60A6A9-00E3-9D07-FAC5-55184B01468E.jpg20230418-img_0179FEB4C485-6F07-4CC2-6C18-038DD7D4ADBD.jpg20230418-img_01969F255324-128B-19BD-B071-F8EF0A46F62C.jpg20230418-img_0199CD097D99-8F1F-9F4B-2A4D-14E8F1A1DFD6.jpg20230418-img_02064865DDF2-D3C0-AE7B-5C7B-AB7BBA8095A3.jpg20230418-img_0216E502BFF0-F3FD-F6CF-0C81-348860FD8C0D.jpg20230418-img_0213A53361D2-0828-6694-8E6F-9410F992C4C1.jpg

Badamdar filialı

Restoran (fr. restaurer, bərpa etmək, yenilətmək deməkdir) — sifariş əsasında hazır yemək və içki təqdim edən, yüksək xidmət səviyyəsinə malik yeməkxanadır. Burada müxtəlif çeşidli yeməklər təqdim olunur. Onlar qonaqlar üçün müxtəlif stollardan və ya otaqlardan ibarət olur. Restoranlar həm də arxitektur görünüşünə, həm də interyerinə görə fərqlənirlər. Restoran adlı yeməkxanalar ilk dəfə olaraq 18 əsrdə Fransada yaranmışdır. 1765-ci ildə Parisdə yaradılmış ilk restoranda Bulanje (Boulanger) adında şorba verilirdi. Bizə məlum olan restoran görünüşündə (qonaqlar ayrı-ayrı stollarda əyləşmir, yeməyi menyüdən seçir, işləmə vaxtı qaydaya əsasən aparılır) ilk yeməkxana 1782-ci ildə Bovilye (Beauvilliers)adında fəaliyyət göstrməyə başlamışdır
Sonralar eyni adlı yeməkxanalar dünyanın bütün ölkələrini bürüyür. Burada yerli yeməklərlə bərabər, xarici mətbəxlərin yeməkləri də təqdim olunur.
 Bakı şəhəri, Səbail r-nu, Badamdar şossesi, ev 7
img_002814DBE5CE-F32D-AE6E-9443-6701A0361968.jpgimg_00358E059BAC-730C-B8A9-B325-4AF621144496.jpg20230503-img_0321D1B5F2B4-F418-07A5-99CF-E6255D6865D9.jpg20230503-img_0324B6FCB1CA-63F1-4535-9DBA-ACADD1E1AC18.jpg20230503-img_03251353F83E-E6AB-7302-97D6-04135DB49ED9.jpg20230503-img_0335AD407E22-7BF6-95F0-EF3D-8574209F637F.jpg20230503-img_03534A27B9E5-9E2E-60D7-11AF-DC7B37019DF7.jpg

Lökbatan filialı

Ümumi sahəsi 700 kvm olan Qoç-Ət Lökbatan filialımızda  1 VİP otaq olmaqla yanaşı 28 ədəd 2 nəfərlik  8 ədəd 4 nəfərlik yemək masası və 6 ədəd divan mövcuddur. 100-110 nəfərlik qonaq tutumuna malik olan Şöbəmiz tam heyyəti ilə  qonaqlarımızın xidmətindədir.

img_005669ea9596-b751-ea27-5d26-7b827b2cf4a93C9475D9-D91A-AD9F-EED9-91279946F8B5.jpgimg_0064A1C55B22-2831-FAD0-13E3-0844FA8F5BCA.jpg20230417-img_006200F5B603-6BEE-ECC0-30CB-E87CF8AD45D6.jpg20230417-img_006448B7797E-A6D7-A170-898A-209E63856098.jpg20230417-img_0074A3FBF11B-0C05-02ED-65E3-D425EC8868A1.jpg20230417-img_0082434F925F-4E00-2CBC-395A-E8C7A6E1CA3C.jpg20230417-img_0083D845343D-CF37-4EFE-B42F-B12503D7737A.jpg






Mətndə səhv var? Onu siçanla seçin və Ctrl+Enter düyməsini basın.
Teqlər:
ŞƏRH YAZ
OXŞAR XƏBƏRLƏR
XƏBƏR LENTİ
BÜTÜN XƏBƏRLƏR
İDMAN
MƏDƏNİYYƏT
VİDEO